Copat e suvasë mbi krevat, reagon QSUT: Fëmijët që ndodheshin në dhomë nuk u dëmtuan

0

QSUT

“Deklaratë për Media

Një incident ka ndodhur sot paradite në Shërbimin e Pediatrisë së Specialiteteve 1 në QSUNT, në pavionin ekzistues, si pasojë e shkëputjes së një pjese suvaje nga tavani i një dhome.
Menjëherë personeli mjekësor ka ekzaminuar dy pacientët e vegjël që ndodheshin në dhomë dhe gjendja e tyre aktualisht paraqitet e mirë, pa dëmtime.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here