“Emrat e propozuar nga ju i kemi dëgjuar nga mediat”, Spiropali: Nuk kemi marrë asnjë shkresë zyrtare nga ju, nëse problemi juaj është se kujt i mbetet faji që flet me armikun…

0

Spiropali: Për cfarë uleni me ne, pse jenu në kuvendin e shqipërisë. Është një argument që nuk qëndron,. Kemi qene që ditën e parë të gatshëm per të folur me emra, kemi qene me Mediun, Dodën. Jemi të gatshëm për emra, kushte nuk vëmë, kushte nuk na vini. Nuk kemi nga ana juaj asnjë shkresë zyrtare ku këto emra të paraqiten, i kemi dëgjuar nga mediat.

Nuk flasim në kokën tonë. Por patjetër konsultohemi me forumet e partisë. Nëse doni eja të ulemi, të diskutojmë, ama na duhet në këtë pikë të diskutojmë emra pastaj firme, votë e mbështetje.

Ne mbështesim një kandidatë që ka kriteret që kemi shpalosur. Nëse biem dakort votojmë.

Ama unë nuk marr pjesë , se sdua të marrë pjesë e jua lë topin, këtë nuk e pranoj. Nëse është problem i opozitës se kujt i mbetet faji që flet me armikun ky nuk është problemi yt.

Orën e keni, ditën e keni, ejani të ulemi dhe na sillni emrat.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu