Emrat fitues për shefa departamentesh në 5 fakultetet e Universitetit të Elbasanit

0

Lista e emrave fitues për shefa departamenti, Fakulteti i Shkencave Humane

1. Shpallet fitues për postin e autoritetit drejtues Përgjegjës i Departamentit të “Gjuhëve të huaja”, z. Fatos GJATA me 93.75 % të votave (sipas formulës)

2. Shpallet fitues për postin e autoritetit drejtues Përgjegjës i Departamentit të “Histori-gjeografisë”, znj. Rudina MITA me 100 % të votave (sipas formulës)

3. Shpallet fitues për postin e autoritetit drejtues Përgjegjës i Departamentit të “Gjuhësisë”, znj. Aurela BASHA me 83.3 % të votave (sipas formulës)

4. Shpallet fitues për postin e autoritetit drejtues Përgjegjës i Departamentit të “Letërsisë dhe gazetarisë”, znj. Mirela SHELLA me 66.6 % të votave (sipas formulës)

5. Shpallet fitues për postin e autoritetit drejtues Përgjegjës i Qendrës së “Studimeve Albanalogjike dhe Balkanalogjike”, znj. Florenca STAFA me 60 % të votave (sipas formulës)

Lista e emrave fitues për shefa departamenti, Fakulteti i Shkencave të Edukimit

1. Shpallet fitues për postin e autoritetit drejtues Përgjegjës i Departamentit të “Edukimit fizik dhe sporteve”, z. Arjan HYKA me 100 % të votave (sipas formulës)

2. Nuk shpallet fitues për postin e autoritetit drejtues Përgjegjës i Departamentit të “Shkencave sociale dhe edukimit qytetar”, znj. Sabina BELSHAKU me 44.4 % të votave (sipas formulës)

3. Shpallet fitues për postin e autoritetit drejtues Përgjegjës i Departamentit të “Metodologjisë së Mësimdhënies”, znj. Monika HODAJ me 100 % të votave (sipas formulës)

4. Shpallet fitues për postin e autoritetit drejtues Përgjegjës i Departamentit të “Psikologjisë”, znj. Lindita DURMISHI me 66.6 % të votave (sipas formulës)

Lista e emrave fitues për shefa departamenti, Fakulteti Ekonomik

1. Shpallet fitues për postin e autoritetit drejtues Përgjegjës i Departamentit të “Financë-kontabilitetit”, znj. Marsida ASHIKU me 55.6 % të votave (sipas formulës)

2. Shpallet fitues për postin e autoritetit drejtues Përgjegjës i Departamentit të “Drejtës”, z. Arbër GJETA me 100 % të votave (sipas formulës)

3. Shpallet fitues për postin e autoritetit drejtues Përgjegjës i Departamentit të “Marketing-Inxhinieri”, znj. Mimoza KOTOLLAKU me 100 % të votave (sipas formulës)

4. Shpallet fitues për postin e autoritetit drejtues Përgjegjës i Departamentit të “Administrim-Biznesit”, z. Gjergji SHQAU me 100 % të votave (sipas formulës)

5. Shpallet fitues për postin e autoritetit drejtues Përgjegjës i Departamentit të “Ekonomiksit”, znj. Jonida BIÇOKU me 100 % të votave (sipas formulës)

6. Shpallet fitues për postin e autoritetit drejtues Përgjegjës i Qendrës “Kërkimore shkencore për kërkime dhe zhvillime në drejtësi dhe ekonomik”, znj. Aida SARAÇI me 80 % të votave (sipas formulës)

Lista e emrave fitues për shefa departamenti, Fakulteti i Shkencave Mjekësore-Teknike

1. Shpallet fitues për postin e autoritetit drejtues Përgjegjës i Departamentit të “Specialiteteve Tekniko-Mjekësore”, z. Gazment KODUZI me 100 % të votave (sipas formulës)

2. Shpallet fitues për postin e autoritetit drejtues Përgjegjës i Departamentit të “Lëndëve paraklinike”, z. Ylli ALIÇA me 100 % të votave (sipas formulës)

3. Shpallet fitues për postin e autoritetit drejtues Përgjegjës i Departamentit të “Lëndëve klinike”, z. Gjergji KOJA me 100 % të votave (sipas formulës)

4. Shpallet fitues për postin e autoritetit drejtues Përgjegjës i Departamentit të “Infermieristikës”, znj. Elona GAXHJA me 100 % të votave (sipas formulës)

Lista e emrave fitues për shefa departamenti, Fakulteti i Shkencave të Natyrës

1. Shpallet fitues për postin e autoritetit drejtues Përgjegjës i Departamentit të “Biologjisë”, znj. Silvana TURKU me 67 % të votave (sipas formulës)

2. Shpallet fitues për postin e autoritetit drejtues Përgjegjës i Departamentit të “Matematikës”, znj. Dhurata VALERA me 60 % të votave (sipas formulës)

3. Shpallet fitues për postin e autoritetit drejtues Përgjegjës i Departamentit të “Kimisë”, znj. Belinda HOXHA me 100 % të votave (sipas formulës)

4. Shpallet fitues për postin e autoritetit drejtues Përgjegjës i Departamentit të “Informatikës”, z. Rexhep RADA me 100 % të votave (sipas formulës)

5. Shpallet fitues për postin e autoritetit drejtues Përgjegjës i Departamentit të “Fizikës”, z. Genti PROGRI me 100 % të votave (sipas formulës)

Emrat fitues për postin e dekanit në fakultetet e Universitetit të Elbasanit

1-Shpallet fitues për postin e autoritetit drejtues Dekan i Fakultetit Ekonomik, z. Shpëtim ÇERRI me 71.19 % të votave (sipas formulës)

2-Shpallet fitues për postin e autoritetit drejtues Dekan i Fakultetit të Shkencave të Natyrës “, znj. Bederiana SHYTI me 70 % të votave (sipas formulës)

3-Shpallet fitues për postin e autoritetit drejtues Dekan i Fakultetit të Shkencave të Edukimit, znj. Elisabeta OSMANAJ me 80.1 % të votave (sipas formulës)

4-Shpallet fitues për postin e autoritetit drejtues Dekan i Fakultetit të Shkencave Mjekësore Teknike “, znj. Brunilda ELEZI me 95.94 % të votave (sipas formulës)

5-Shpallet fitues për postin e autoritetit drejtues Dekan i Fakultetit të Shkencave Humane, z. Ardian LAMI me 52.93 % të votave (sipas formulës)

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu