Frika nga përplasjet? Ardi Veliu i jep urdhër drejtorave dhe shefave të komisariateve

0

Nisja e fushatës zgjedhore ka bërë që, drejtori i Përgjithshëm i Policisë, Ardi Veliu, të vendos angazhimin në punë 7 ditë në 7 për të gjithë drejtorët e policive vendore dhe shefat e komisariateve në vend.

Ky vendim është i vlefshëm edhe për rata drejtorë ose shefa komisariatesh të cilët punojnë jo në vendbanimin e tyre dhe i duhet të kthehen gjatë fundjavës në familjen e tyre.

Mësohet se largimi i tyre mund të ndodh vetëm në rrethana të veçanta, kur u duhet të largohen patjetër nga puna.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu