Gjyshër 35 vjeç!

0

Këto ditë, fillimi ose mesi i të tridhjetave është një moshë shumë e zakonshme për t’u bërë prindër për herë të parë, por nuk do të prisnit që dikush të bëhet gjysh aq i ri.

Jenni Medlam, tani 34 vjeçe, nga Hull dhe burri i saj Richard, 35 vjeç, janë bërë gjyshër për herë të parë pas ardhjes së foshnjës Isla-May në qershor.

Zinxhiri i ngjarjeve filloi kur Jenni lindi vajzën e saj të parë, Charmaine, kur ajo ishte 17 vjeç.

Pastaj, kur Charmaine ishte 16 vjeç, ajo i tha mamasë së saj se tani ishte shtatzënë.

Pasi kishte kaluar vetë një shtatzëni të re, Jenni u ndje e pajisur për të mbështetur vajzën e saj dhe e bëri këtë me mbështetjen e Richard, i cili është njerku i Charmaine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here