Këmbimi Valutor, 01 Qershor 2021

0

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re rënie e Dollarit, Euros, Frangës Zvicerane dhe Paundit Britanik.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari: Blihet 100.6 Shitet 101.2

Euro: Blihet 122.6 Shitet 123.2

Paundi Britanik : Blihet 142 Shitet 142.9

Franga Zviceriane: Blihet 111.3 Shitet 112.1

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here