Këmbimi Valutor, 01 Tetor 2021. Cilat monedha pësojnë rritje?

0

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rritje e lehtë e Dollarit, Frangës Zvicerane, Paundit Britanik dhe Euros.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari: Blihet 104.3 Shitet 105.1

Euro: Blihet 121.3 Shitet 121.8

Paundi Britanik : Blihet 140.5 Shitet 141.7

Franga Zviceriane: Blihet 111.6 Shitet 112.4

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here