Masat e reja: Kush shkel orën policore i hiqet patenta 1 muaj, ka edhe gjobë

0

Pas lehtësimit të masave antiCovid, është tërhequr edhe penaliteti 3 vite bllokim patente dhe mjeti për mosrespektim të orës policore.

Sipas ndryshimeve në aktin normativ të mars 2020 tani kush nuk respekton orën policore do të ndëshkohet me pezullim patente 1 muaj si dhe masë shtesë gjobë.

Vetëm në Tiranë per periudhën mars 2020 deri në mars 2021 janë 160 ankime në gjykatën administrative për patenta të bllokuara në Tiranë me masën 3 vite.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here