Problem në të gjithë botën. Bien Facebook, Instagram dhe Whatsapp

0

Blackaut në rrjetet sociale Facebook, Instagram dhe Whatsapp. Shërbimi ka “rënë” prej disa minutash duke ndërprerë mundësitë e komunikimit.

Sipas raportimeve të fundit, këto rrjete sociale janë bërë jofunksionale për miliona përdorues në mbarë botën.

Ky problem ka ndodhur në shumë rajone të mëdha, përfshirë edhe Evropën.

Përdoruesit po ankohen se nuk mund të postojnë, komunikojnë, bëjnë video call, por edhe çdo funksion tjetër që më parë mund të kryhej normalisht.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here