Protesta në Labinot/ Reagim i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Elbasan

0

Dhoma e Tregetise dhe Industrise se Qarkut Elbasan ne prononcimin e saj pas ankeses se marre nga antari jone biznesmeni Gjergj Luca per rastin e incidentit te ndodhur ne protesten e banoreve te zones Labinot i ben thirrje klases politike te diatancohet nga sulmet e hapura kundrejt biznesit duke marre parasysh faktin e pa mohueshem te nje investimi strategjik per qytetin tone me efekt ne punesimi shume te gjere ne zbutjen e problemeve sociale dhe ekonomike per zonen dhe mbare qytetin.

Problemet teknike te ndikimit ne infrastukture dhe ambient duhet te adresohen ne institucionet perkatese duke i lene mundesi stafit teknik per zgjidhjen e problemeve dhe kompesimit sipas ligjit te siperfaqeve ne shfrytezim .

Cdo bllokim ne permiresimin infrastrukturor eshte i demshem per biznesin dhe banoret e zones gjithashtu institucioni dhomes inkurajon dialogun dhe mirkuptimin e ndersjellte komunitet-biznes pa perfshirje te asnje flamuri politik i cili demton imazhin e biznesit te ndershem i cili duhet konsideruar nje aset i shenjte kombetar .

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu