Si po e përballon spitali Gramsh situatën nga Covid-19

0

Spitali i Gramshit, prej vitesh vuan mungesën e mjekëve specialistë.
Në një vëzhgim të bërë nga InfoWebTV në spitalin e Gramshit gjendja e Covid-19 monitorohet me korrrektesi.

Mjeku i shërbimit të urgjencës Caush Zogu informon rreth situates në të cilën ndodhet sherbimi shendetesor i Gramshit. Ai shprehet se ka ambjent të posacëm dhe dhoma izolimi e trajtimi për injeksionet ambulatore e personave të infektuar me Covid. Spitali është I pajisur me një ambient shtesë ku qytetarëve I ofrohen kushtet e ngrohjes si dhe pajisja me oksigjen në mënyre të vazhdueshme.

Rastet më të rënda me Covid trajtohen në spitalin Covid në qytetin e Elbasanit. Sipas mjekut vetëm javën e fundit të këtij muaji kanë pasur mungesë të tapmonëve e si pasojë janë detyruar të kontrollojnë situatën me numrin përkatës që I gjendenin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here