Skandali i Patronazhistëve, Yuri Kim kërkon për herë të parë hetim të çështjes

0

Ne i nxisim autoritetet të veprojnë sipas rekomandimit te mëposhtëm  dhe rekomandimeve të tjera të OSBE/ODHIR  në lidhje me zgjedhjet e 25 prillit. E drejta e qytetarëve për të votuar lirshëm – pa frikë apo presion apo joshje të paligjshme – është themelore për demokracinë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here