Nesër ulet avioni-charter i parë për sezoni turistik 2021, ja nga do vijnë turistët

0

Aeroporti Ndërkombëtar i Kukësit “Zayed-Flatrat e veriut” ka një pistë prej 2.2 kilometrash dhe kullën e saj të vrojtimit, ndërsa në pjesën e vendqëndrimit të avionëve, është projektuar për të mbajtur 3 avionë njëkohësisht.

Pas uljes së avionit të parë në Aeroportin e Kukësit ‘Zayed, Flatrat e Veriut’, nesër, më datë 25 prill në aeroportin “Rinas” Tirana, në orën 18:00 pritet të ulet avioni-charter i parë për sezonin turistik 2021 me turista nga Ukraina- Kiev.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here