Abuzoi seksualisht me dhjetëra vajza, Bill Gates për Jeffrey Epstein: Jam penduar që…

0

Themeluesi i Microsoft, Bill Gates është penduar për takimet e tij me Jeffrey Epstein, menaxherin e pasur financiar i cili u akuzua për trafik seksual të fëmijëve.

“Ishte një gabim i madh të kaloje kohë me të, t’i japësh besueshmërinë për të qenë atje me të,” tha Gates.

Gates tha se ai u takua me Epstein me shpresën për të mbledhur më shumë para për t’u marrë me çështjet e shëndetit global.

“Kam pasur disa darka me të, ju e dini, duke shpresuar se ajo që ai tha për marrjen e miliarda filantropive për shëndetin global përmes kontakteve që ai mund të kishte ,” tha Gates.“Kur dukej se kjo nuk ishte një gjë e vërtetë, ajo marrëdhënie përfundoi.”

Në korrik 2019, prokurorët federalë në Nju Jork zbuluan një aktakuzë penale që akuzonte Epstein se kishte operuar një rrjet trafiku seksual, në të cilin ai abuzonte seksualisht me dhjetëra vajza të mitura, akuza që kishin qarkulluar për vite me radhë rreth biznesmenit të lidhur politikisht.

Menaxheri i fondeve mbrojtëse të lidhura mirë i kishte shmangur më parë akuzat e ngjashme kur siguroi një marrëveshje pa ndjekje penale me prokurorët federalë në Miami në vitin 2008.

Në vend që të përballej me akuzat federale, Epstein u deklarua fajtor për dy akuza shtetërore për prostitucion dhe kreu vetëm 13 muaj burg. Ai gjithashtu u regjistrua si shkelës seksual dhe pagoi dëmshpërblim për viktimat e identifikuara nga FBI.

Në gusht të vitit 2019, Epstein u gjet i vdekur në një qeli burgu të Nju Jorkut. Zyra e Ekzaminuesit Kryesor Mjekësor të Nju Jorkut tha se shkaku i vdekjes së tij ishte vetëvrasja me varje.

infowebtv.com


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here