Drejtori i Kadastrës Elbasan, Mariglen Disha, i dorëzon lejet e legalizimit për 11 xhami Myftiut, Agim Duka dhe Kryetarit të QBN, Dr. Arben Ramkaj

0

Drejtori i ASHK Elbasan Mariglen Disha ka pritur sot në një takim Myftiun e Elbasanit Agim Duka dhe Kryetarin e Qëndrës për Bashkëpunim Ndërfetar Arben Ramkaj.
Drejtuesi i ASHK Elbasan Mariglen Disha shprehu gadishmërinë e tij për të përfunduar proçesin e legalizimit të të gjitha objekteve të kultit në Qarkun Elbasan brenda një afati shumë të shkurtër.
Nga ana e tyre dy drejtuesit fetar shrehën falenderimet e tyre për punën e bërë nga ASHK Elbasan në legalizimin e objekteve të kultit.
Në përfundim të takimit kreu i Kadastrës Elbasan Mariglen Disha i dorëzoi Myftiut Agim Duka lejet e legalizimit për xhamitë 🕌
Shtëpanjë
Gjyralë
Bradashesh
Muçan
Dushk
Xibrakë
Linas
Peqin
Gramsh
Prevall
Vehçan.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu