I cilësuar si mashtrues serial, shqiptarit i sekuestrohen vila luksoze, depo industriale dhe zyra

0
Rome, Italy - August 8, 2018: Two back turned unidentifiable Italian policemen walking outdoors

Milano – Policia italiane ka kryer një aksion kundër një shqiptari 37-vjeçr O.K, për shkak të së shkuarës së tij kriminale, të mbushur me vjedhje grabitje e mashtrim.

Burri konsiderohet nga hetuesit të jetë një mashtrues serial. Rezidenca luksoze është regjistruar në emër të bashkëjetueses 36-vjeçare të shqiptarit, me precedentë për vjedhje.

Po ashtu një depo maksimale industriale prej 520 metra katrorë është bashkangjitur pronës, zyrave dhe tokës së sekuestruar për një vlerë totale prej rreth dy milion euro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here