Librazhd/ Spitali plotë me fëmijë, shkak viruset dhe korona

0

Numri i fëmijëve të prekur nga virozat është dyfishuar në pediatrinë e Librazhdit.

Pas Vitit të Ri afro 40 fëmijë në ditë kanë nevojë për shërbim ambulator në spital.

“Pasi marrin terapinë vazhdojnë mjekimin në shtëpi. Nuk kanë munguar as rastet me komplikacione ndërsa ka pasur dhe të shtruar në spital”,- ka thënë mjekja.

Ajo është shprehur se temperatura tipike e këtyre virozave zgjat tri ditë.

Çota thotë se ka pasur dhe fëmijë me COVID por në shifra të ulëta.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu