Zjarri po i drejtohej parkut të Llogorasë, parandalohet katastrofa në zonën e lumit të Vlorës

0

Katastrofa në zonën e lumit të Vlorës është parandaluar pasi kanë ndërhyrë trupat nga toka dhe ajri duke neutralizuar rrezikun e jetës dhe banesave atje.

“Lajm i mirë – Parandalohet katastrofa në zonën e lumit të Vlorës, ndërhyrja masive e trupave nga toka dhe ajri ka neutralizuar rrezikun e jetës dhe banesave atje. Në mbështetje të operacionit nga toka, në Karaburun ka rifilluar edhe ndërhyrja nga ajri, ndonëse në kushte të vështira klimatike për fluturim. Ndërhyrje gjithashtu janë bërë edhe ne Vithkuq (Korçë) në Mallakastër, në Tarabosh, (Shkodër) Qerem,(Tropojë), Kalise (Kukës), Mavropull, (Delvinë) etj”, shkruan ministria.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here