10 pyetjet më kuptimplota që duhet t’ia drejtoni partnerit tuaj

0

Pavarësisht kohës që keni qenë së bashku; një muaj apo një vit, ka të ngjarë të vijë një kohë kur dëshironi ta çoni lidhjen tuaj në nivelin tjetër. Dhe nuk ka asnjë mënyrë më të mirë për ta bërë këtë sesa duke i bërë pyetje partnerit tuaj – veçanërisht ato të larmisë personale dhe të thellë. 

Sipas Julie Williamson, LPC, një këshilltare profesionale e licencuar, bërja e pyetjeve është një mënyrë e mirë për të kuptuar nëse jeni në të vërtetë të pajtueshëm.

Nëse doni të krijoni një lidhje të thellë me dikë, do të duhet të dini shumë më tepër për të sesa pëlqimet, mospëlqimet dhe hobet e tyre.

  1. “Si e përkufizon tradhëtin?”
  2. “Si mund të të ndihmoj të ndihesh i/e sigurt?”
  3. “Si dëshiron t’i menaxhojmë paratë?”
  4. “A mban sekrete nga unë?”
  5. “Në çfarë mënyrash ke ndryshuar gjatë këtyre viteve?”
  6. “Ku e sheh veten në të ardhmen?”
  7. “Cilat janë qëllimet e tua për këtë lidhje?”
  8. “Si është përballur familja jote me vështirësitë?”
  9. “Si i menaxhon emocionet e vështira?”
  10. “Pse nuk funksionoi lidhja jote e fundit?”

Burimi : Bustle

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu