Aksioni anti-kanabis në Krujë, merret vendimi për 16 të arrestuarit

0

Gjyakata e Krujës ka vendosur masat e sigurisë për 16 të arrestuarit 3 ditë më parë.

Nga Gjykata e Rrethit Gjyqesor Kruje u be vleresimi i masave te Sigurise per shtetasit.
Fetije Kullaj- arrest me burg
Erion Deliu- arrest me burg
Musait Vathi- arrest shtepie
Dashamire Deliu- arrest shtepie
Sokol Kullaj- arrest shtepie
Refik Deliu- arrest shtepie
Ferid Kullaj- arrest me burg
Dashamir Kullaj- arrest me burg
Erlind Almeta- arrest me burg
Xhavid Kullaj- arrest shtepie
Indrit Kullaj- arrest me burg
Ervin Perlica, detyrim paraqitje
Flamur Halili- , detyrim paraqitje
Diten e neserme eshte per tu bere vleresimi i mases dhe per 3 shtetas te tjere.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here