Greqia do t’i dhurojë Shqipërisë 20 mijë doza të vaksinës anti-Covid

0

Greqia do t’i dhurojë Shqipërisë 20 mijë doza të vaksinës anti-Covid. Lajmin e bëri publik ambasada shqiptare në Greqi, ku thekson se ky donacion vjen si tradit tashmë e vendeve evropiane për fqinjët e tyre të afërt.

NJOFTIMI NGA AMBASADA NË GREQI

Greqia i dhuron Shqipërisë 20 mijë vaksina

Sipas deklaratës zyrtare së zëdhënëses së qeverisë greke znj. Aristotelia Peloni, Greqia fqinje do t’i dhurojë Shqipërisë 20.000 doza të vaksinës kundër Covid-19, siç bëjnë shumica e vendeve evropiane për fqinjët e tyre të afërt.

Ecim përpara në bashkëpunimin mes dy vendeve dhe në projektet tona të përbashkëta.

Faleminderit

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here