Njoftim i Ambasadës Shqiptare në Itali/ Kanë dalë pasaportat e reja, mund ti…

0

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Romë ka njoftuar se qytetarët që kanë aplikuar për pasaportë dhe letërnjoftim deri më datën 30 prill 2021, se dokumentet kanë mbërritur. Ajo shton më tej duke pohuar se nëse nuk keni plotësuar formularin për tërheqjen me korrier në ditën e takimit në Ambasadë.

Njoftimi Ambasadës:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here