Trump nuk i shpëton talljeve, çoroditet dhe vesh pantallonat mbrapsht

0

Pjesëmarrës në konventën e Demokratëve në Karolinën e Veriut, Donald Trump nuk i ka shpëtuar thumbava tallës.

Ajo që tërhoqi vëmendjen e rrjetit ishin panatallonat e tij, të cilat spekulohen se janë të veshura mbrapsht nga mënyra se si qëndrojnë.

Qytetarët thanë se pantallonat nuk kishin zinxhir si zakonisht, prandaj dukeshin në atë mënyrë të çuditshme.

infowebtv.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here