‘Turp të kesh, urinon para një nëne beqare’, Valbona shpërthen keq ndaj Maestros

0

Maestro ka gjetur një mënyrë se si të kryejë nevojat personale pa u eliminuar nga sfida e rezistencës. Ai është mbuluar me batanije dhe ka urinuar para të gjithëve.

Ky veprim i tij nuk është pritur aspak mirë nga Valbona e cila ka shpërthyer keq.

Armaldo: Ti Valbona je pak tradicionale në këtë pikë

Valbona: Me mua mos e kruaj për tradicionale se nuk e di fare përgjigjen e një gruaje. Turp të kesh që në sytë e një femre, të një nënë single bën urinën, turp të kesh!

Armaldo: Ti nuk ishe këtu.

Valbona: Këtu isha, ta pashë edhe dorën kur e fute

Armaldo: Nuk ishe këtu

Valbona: Po të më konsideroje si motër më thoje “Valbona ik atje”.

Armaldo: Më vjen keq se po gjykoni shumë gabim, po hapni debat kot

Valbona: Mua mos më trego tradicionalen. Unë jam grua dhe me G të madhe.

Armaldo: E lëmë fare se po më keqkupton

Valbona: Më the je shumë tradicionale. Kam një moshë si motra jote e madhe dhe më thoje Valbona futu brenda. Luizit ja pranoj se është sa djali im po ti je vëllai im.

Armaldo: Në rregull, të kërkoj ndjesë nëse të ofendova. Më fal!

Valbona: Kam ardhur si Valbona Mema jo si katunare.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu