Investitori shqiptar i Bitcoin: “Bleva 2 copë nga 1200 euro, kur isha 17-vjeç”

0

Ashtu si e gjithë bota Shqipëria është përfshirë në prodhimin dhe përdorimin e monedhave virtuale por kryesisht bitcoinit me e famshmja ndër to. Vetting solli sot në ABC të dhëna që konfirmojnë se vendin tonë bitcoini prodhohet dhe ky treg gjithmonë e më tepër po merret në kontroll nga njerëz të lidhur me politikën.

Shumica e shqiptarëve e shohin si mjet për tu pasuruar shpejt , por a është e mundur kjo? Ekspertët shpjegojnë se duhet investim i madh që të kalohet në fitim.

Burimi: Abc News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here