Orientimi i votës për Elbasanin/ PS 47%, PD-AN 40%, LSI 9% dhe Nisma Thurje 1.5%

0

Sipas sondazhit të Antonio Notos në RTV Ora, duket se Elbasani si qark do të dominohet nga socialistët. Konkretisht kjo forcë politike kap nga 45-49% të votave, pra mesatarisht 47%.

Ndërsa PD shkon nga 38-42% të votave, pra mesatarisht 40%. LSI varion nga 7-11% të votave, me një mesatare prej 9% dhe Nisma Thurje 0.5-2.5%, me një mesatare 1.5%.

Partitë e tjera në këtë qark sipas sondazhit lëkunden mes 1.5 dhe 3.5%, me një mesatare prej 2.5%.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here