Pa bordura dhe mbikalim, aksi Elbasan-Metarlugji burim aksidentesh

0

Aksi Elbasan-Metalurgji, është një prej njollave të zeza të aksidenteve në qarkun e Elbasanit.  Në të gjithë gjatësinë e saj, rruga është e dëmtuar, ndërsa mungojnë bordurat mbrojtëse e mbikalimet për zonat e banuara.

Ai eshtë shndërruar në një aks problematik me numër të lartë aksidentesh. Vitin e fundit infrastruktura është dëmtuar ndjeshëm, duke bërë që të krijohen gropa të mëdha përgjatë gjithë gjatësisë duke u bërë kështu burim aksidentesh.

Duke mos mjaftuar keto probleme ne kete aks mungon edhe ndriçimi duke e bërë më të vështirë lëvizjen gjatë natës!

infowebtv.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here